A CS:GO új kiegészítője 4500 forintért vehető meg a Steam virtuális boltjából. Rengeteg újdonságot tartalmaz így mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

A Counter Strike: Global Offensive játék új kiegészítője, az Operation Shattered Web az elmúlt pár év legnagyobb frissítése. Csupán 4500 forintért hozzájuthatunk az összes új tartalomhoz, már a mai napon. Beleértve ebbe az új Battle Pass rendszert és küldetéseit, az operátor skineket, az új pályákat és a temérdek mennyiségű fegyverkinézetet.

Operátor Skinek

via Gfycat

 

A legnagyobb újítás az operátor skinek, melyek más játékokban már alapnak számítanak, de a CS:GO-ban teljesen ismeretlen kategória. A 22 új kinézet, négy ritkasági kategóriába sorolható és mindegyik használható a játék összes játékmódjában. Ezekhez az új Battle Pass rendszerben való küldetések teljesítésével juthatunk hozzá némi szerencsével, de pénzért is lehet cserélgetni őket a Steam közösségi piacán. Pár operátor még egyéni hangeffekttel is rendelkezik.

Battle Pass

kép forrása: counter-strike.net

Az új Battle Pass rendszerben küldetések teljesítésével operátor és fegyver skineket, matricákat, falfestéseket, ládákat szerezhetünk. Minden héten 6 új küldetést kapunk, amivel csillagokat gyűjthetünk össze, amikkel előrébb juthatunk a jutalmak sorában. Ezek a csillagok pénzért is megvásárolhatók. Minden játékos egy Operation Coin-t is kap, ami a küldetések teljesítésével tovább fejlődik, kezdetben ezüst, majd arany és végül gyémánt lesz. Ezt pedig büszkén kirakhatjuk a Steam-es profilunkra is.

Új Pályák

A három új pályából egy a Danger Zone játékmódhoz, egy a Flying Scoutsman és egy normál játékhoz érkezik.

Új Kollekciók

A három új kollekció lenyűgöző fegyverskineket tartalmaz, már ezek megérik a kiegészítő árát. Persze a Shattered Web vételével nem kapjuk meg őket garantáltan, de a küldetések teljesítésével és a játék során esélyünk van hozzájutni párhoz. A Norse, Canals és St. Marc fegyverkinézetei lesznek a leglátványosabbak a piacon ez már biztos. Ha nem hiszed böngészd át az alábbi galériát.

Új Láda

Az új Shattered Web Case jobban igazodik a szokásos ládákhoz, a kék ritkaságú kinézetek elég egyhangúak, viszont a többi elég vad színeket kapott. Nekünk az új Tec-9 Decimator kinézet a kedvencünk.

Új Kések

Nincs új kiegészítő új kés nélkül. Négy új késtípus érkezik, Nomad, Skeleton, Survival és Paracord. Mindegyik típusból elérhető ugyanaz a 13 kinézet. A legritkábbnak a Survival kések tűnnek, ezek most 1500 euró körül mozognak és StatTrak verziót még nem is találtak párhoz.

Ti megveszitek az új kiegészítőt?

×