Az Apex Legends legújabb frissítésében nemcsak új gyakorlóterepet kapunk, de elindult a duómód is. Vajon melyek a legjobb karakterpárosítások?

Folytatódnak az izgalmak az Apex Legends életében. Nem is olyan rég a játékosok egy teljesen új mapot kaptak, a Respawn pedig most, a harmadik szezon legújabb frissítésében számos újdonságot vezet be. A 3.1-es frissítéssel átalakult a gyakorlóterep is, és a Firing Range nevet kapta.

Firing Range

A Firing Range egy olyan hely, ahol gyakorolni lehet a lövést. A különlegessége, hogy nem csak egyedül lehet belépni a gyakorlóarénába, hanem akár csapattal is. A főmenüben tehát mostantól kiválasztható a Firing Range, ahol…

  • Gyakorolható a lövés minden fegyverrel, megtalálható minden tárgy, illetve mindegyik karakter behozható.
  • Be lehet lépni egyedül és csapatban is.
  • A karakterek képessége is használható.
  • Minden item elérhető, így a fegyverek a kiegészítőkkel együtt is használhatók a gyakorláskor.

Kép forrása: VGR

A Respawn egyébként a jövőben szeretné továbbfejleszteni a gyakorlómódot.

Apex Legends 3.1-es patch – Fegyverváltozások

Wingman

  • Csökkent a fejlövés sebzésszorzója: 2.15 -> 2.1

Néhány fegyvernél megnőtt a lövedék szélessége, így könnyebb eltalálni vele valakit.

  • Shotgunok: Kis szélességű lövedékei vannak.
  • L-STAR
  • Sniper: Longbow, Kraber, G7 Scout.

Duos mode

Közben november ötödikén, azaz tegnap elindult a duómód is, ahol végre a párok kihasználhatják képességeiket. Ez egészen november 19-ig tart. Íme néhány tipp, hogy melyek lehetnek a legjobb párosítások (köszi Dexerto).

Bangalore & Bloodhound — Az Original Duó

Az első évad óta rengeteg metát láttunk jönni menni az Apex-ben, de Bangalore és Bloodhound párosítása a kezdetek óta közkedvelt. Bangalore füstje kombinálva Bloodhound érzékelő képességeivel előnyhöz juttathatja a csapatot.

Kép forrása: Dexerto

Crypto & Wattson — A tér

A kétjátékos módban is különösen fontos lehet a terület kihasználása, amiben Crypto és Wattson párosítása jó ötlet lehet. Crypto drónjának használatával pontosan látható, hogy hol rejtőznek az ellenségek, ezeket az infókat pedig arra lehet használni, hogy Wattson csapdájába csaljuk az ellenséget. Erre persze nem lesz sok idő, de lehet ügyeskedni.

Talán mondhatjuk, hogy Crypto és Wattson a legjobb az infógyűjtésben, de Caustic szintén jó választás lehet Wattson mellé, erős mérgező csapdáival. Bár ez esetben hiányozhat Crypro felderítő drónja.

Kép forrása: Dexerto

Pathfinder & Wraith — Nincs megállás

Ezzel a párosítással gyakorlatilag a teljes új map szépen körbefutható, miközben szépen szét lehet lőni mindenkit. Különösen előnyös lehet tudni Pathfinder passzív képességével, hogy hová szűkül a kör, majd zipline-okkal könnyen fel lehet törni magas területekre. Ha viszont onnan gyorsan lépni kell, Wraith mindenképp segítség lehet.

Kép forrása: Dexerto

Lifeline & Gibraltar — A védekezés a legjobb támadás

Akik nem annyira szeretnek kockázatos harcokba belemenni, hanem inkább fedezéket keresnek, a lehető legkevesebb életerő veszteség nélkül, mindenképp próbálják ki ezt a párosítást.

Gibraltar Dome Shieldje amúgy is rendelkezik passzív gyógyító képességgel, amit Lifeline heal drónjával párosítva még hatékonyabbá lehet tenni. Az biztos, hogy nehéz lesz egy ilyen hatásosan együttműködő duót egyszerűen eltenni láb alól. Bár ez a játékstílus nagyon lassú lehet, és nehéz közben mozogni, a kis körök esetében ki lehet tartani addig, míg meg nem nyerjük a meccset.

Egyáltalán nem biztos persze, hogy ezek a legjobb párosítások, hiszen a duómód csak tegnap indult. Ráadásul nemcsak a karakter és képessége számít, hanem az is, hogy azokat a játékosok hogyan használják. Ha van tipped, mindenképp írd le nekünk!

csoport_apex_320x300

×