A játék első küldetésének néhány részletét mutatta be a Reef Entertainment kiadó – egy kis lövöldözés, bejátszások és bújkálás.

A Terminator: Resistance első küldetésében ki kell szabadulnunk a kaliforniai Pasadenából, az ellenállás segítségével. A tízperces videóban belelátunk, milyen lesz az akció a játékban, hogy néznek ki a bejátszások, és nagyjából milyen feladatokra lehet számítani. Ez alapján úgy tűnik a játék valahol a Far Cry és a Fallout játékok közt helyezkedik el hangulatban és mechanikákban.

 

Érdemes megjegyezni, hogy ez a játék a stúdió (a Reef Entertainment kiadó és a Teyon) eddigi legnagyobb munkája. Korábban a legnagyobb húzásuk egy PS3/Xbox360-ra készült Rambó játék volt – ami már csak az előzetest elnézve a korához képest is hagy kivánnivalót maga után. Ugyanúgy ebben a fenti videóban is megmutatkoznak a stúdió hiányosságai: az arc animáció nem üti meg az AAA szintet, a látószög meglepően alacsony (bár remélhetőleg állítható), a játék mechanikája pedig túlontúl egyszerű.

Mindezek azonban nem jelentik azt, hogy a Terminator: Resistance ne lehetne ezzel együtt is élvezetes és hangulatos játék. Az teljesen biztosan kijelenthető, hogy minden eddig látott kép alapján tökéletesen felidézik az első két filmben bemutatott disztópikus jövő képét, így a sorozat rajongói biztosan élvezettell fedezik majd fel a Skynet által elpusztított Amerika romjait.

A játék megjelenése továbbra is november 15, Steamen és a Microsoft Store-ban már biztosan elérhető lesz!

×