A Brawl Stars kiadója a Supercell bejelentette, hogy a Paris Saint-Germain Futball Club stadionja ad otthont a Brawl Stars Ball Cup versenyének.

A Paris Saint-Germain Football Club egy francia labdarúgócsapat, melyet 1970-ben alapítottak a francia fővárosban, Párizsban. A PSG nemcsak Párizs, de Franciaország egyik legmeghatározóbb, legismertebb focicsapata is. Arénájuk, a Parc des Princes lesz az otthona a következő Brawl Stars Ball Cup döntőjének, mely november 22-én zajlik, közvetlenül a PSG – Lille OSC elleni mérkőzése előtt – írja a Dot Esports.

A versenyt három online selejtező előzi meg, amelyet online rájátszás követ. A rájátszás két legjobb csapata ezután Párizsba utazik a döntőre. Utóbbira november 22-én kerül sor, közvetlenül a PSG Lille Olympique Sporting Club elleni mérkőzése előtt.

Kép forrása: Supercell

A Brawl Stars Ball Cup online selejtezője november 4-én, 7-én és 11-én zajlik. A regisztráció kizárólag európai játékosok számára nyitott. Az első és a második selejtező két legjobb csapata, valamint a harmadik selejtező első három csapata jut tovább a rájátszásba. A PSG Esports Brawl Stars csapata szintén részt vesz a rájátszásban.

 

Az első olyan verseny a játék történetében, melynek alapja a Brawl Stars foci-szerű módja, a Brawl Ball. A 3v3 módban a fő cél az, hogy a labdát az ellenfél hálójába juttassuk.

×