Néhány hete kiderült, hogy új League of Legends banda alakul, melynek neve True Damage. Mára tudjuk a tagok nevét is.

A True Damage banda egyik legjelentősebb tagja talán a (G)I-DLE leadere és vezető rappere lesz.  Soyeon nem csak, mint Akali hangja tér vissza, de a League of Legends új bandájának tagja lesz Becky G, Keke Palmer, Jared „Duckwrth” Lee és Umar „Thutmose” Ibrahim mellett – írja a Dot Esports.

A csapat nevével kapcsolatban az elmúlt hetekben több pletyka és spekuláció keringett már, voltak akik nem is lőttek nagyon messze. A K/DA csapat tagjai közt ugyanis több (G)I-DLE tag is volt, közülük Soyeon lesz az új csapat énekes előadója is. Bár nyilvánvaló, hogy Soyeon Akali szerepében tetszeleg majd, a többi tag karaktere egyelőre nem tisztázott.

Mellette tehát ott lesz Becky G, egy ismert mexikói-amerikai színésznő és énekes, aki a Yellow Ranger volt a 2017-es Power Rangers moziban. Keke Palmer szintén népszerű színésznő és énekes, aki nemrégiben 2019-es A Wall Street pillangói filmben mint Mercedes tűnt fel. Duckwrth és Thutmost feltörekvő hip-hop és RnB előadók – mindketten énekeltek a Pókember: Irány a Pókverzum dalaiban.

A csapat november 10-én debütál, ami a 2019-es LoL világbajnokság döntőjének a napja, így erős a gyanúnk, hogy a banda első fellépése is a döntőn zajlik majd. Pont úgy, hogy a K/DA esetében zajlott tavaly.

Szerinted jó lesz az új League of Legends banda, a True Damage?

×