Már elérhetők az Epic Games Store heti ingyenes játékai, melyek között egy-egy horror is akad. Így kívánják borzolni a kedélyeket Halloween idején.

Az Epic Games Store eheti  és jövő heti ingyenes kínálata között olyan címek is szerepelnek, melyek a horrorrajongók játékkönyvtárának kötelező elemei. Egészen október 31-ig lehet ingyen letölteni a Layers of Fear Masterpiece Editiont, illetve a Q.U.B.E 2-t. Nem kell viszont aggódni, mert a következő héten is érkezik egy izgalmas horror, szintén ingyen.

A Layers of Fear egy történetközpontú, nyomasztó horror, mely azoknak ajánlott, akik szívesen elmerülnek a kissé hátborzongató, de felettébb érdekes világokban. Az biztos, hogy arra a pár órára, amíg tart jó kikapcsolódást nyújt, és szerintem utána sem a félelem marad meg, hanem elgondolkodunk azon, hogy mi is történt. A történet során mindent érdemes felfedezni, megvizsgálni, és összerakni a képet. A logikai feladványok csak emelik a műfaj fényét.

Az ezen héten szintén ingyen elérhető Q.U.B.E 2 már egy teljesen más műfaj. Itt kockákat kell áthelyeznünk egyik helyről a másikra, ezzel megoldva logikai feladványokat. Aki szeret gondolkodni, akár valakivel közösen, annak mindenképp ajánlott.

 

Az Epic volt olyan kedves és bemutatta a következő hét ingyenes játékait is. November 1-től 7-ig lesz ingyen elérhető a SOMA, illetve a Costume Quest.

Meg kell, hogy mondjam a SOMA az egyik legizgalmasabb és legérdekesebb horrorjáték, amivel valaha találkoztam. Különleges helyszínen játszódik, az atmoszféra rettentően magával ragadó. Akik szeretik a Gömb-féle sci-fi thillereket, azok imádni fogják. Hátborzongató, félelmetes, izgalmas és közben lebilincselő látványt nyújt, amivel teljesen képes beszippantani. Persze csak akkor, ha valaki kibírja a végéig anélkül, hogy cserélni kelljen az nadrágot.

 

A Costume Quest nem véletlenül került be az időszak ingyenes játékai közé, hiszen alapvetően egy Halloween témájú kalandról van szó. Ez mindenképp az érzékenyebb lelkűeknek nyújt kikapcsolódást.

 

Te melyik játékot próbálod majd ki az Epic Games Store ingyenes kínálatából?

×