Tovább folytatódik a Warcraft III remake adatbányász-dömpingje. Ezúttal két nagyon furcsa modellt találtak, lehet, hogy gokartverseny is lesz a játékban?

Már-már szokásosan a Wowhead számolt be a két új, nagyon furcsa modellről.

Az első modell egyértelműen a Blizzard másik nagy franchise-ának címszereplőjét, Diablót ábrázolja, ám az ördögök legnagyobbika valamilyen furcsa okból egy háromkerekű biciklin ül, aminek az elejére nagy betűkkel az „IMMORTAL” szó van odafestve. A felfestés egyértelműen a Blizzard új, mobilplatformra készülő Diablo játékára utal, de miért a tricikli?

Diablo

Kép forrása: wowhead.com

A másik modell egy Lichet ábrázol, aki egy Harley Davidson motorra hasonlító, szintén háromkerekű tákolmányon ül. Egyelőre nem pontosan lehet tudni, pontosan honnan származnak a modellek, de valószínűleg a múltkori Jaina és Thrall skinekhez hasonlóan majd multiplayer játékokban lehet őket elővenni.

Diablo

Kép forrása: wowhead.com

Könnyen lehet mellesleg, hogy nincs másról szó, csak az Azeroth Grand Prix pályához tartozó új Diablo és Undead modellekről. A Warcraft III-hoz rengeteg egyedi térképet gyártottak annak idején, és akkoriban készült egy Mario Karthoz hasonló játékmód, ahol híres Blizzard-karakterekkel versenyezhettünk mások ellen. Ha így van, az sem egy utolsó hír, hogy nagy valószínűséggel ez a map is visszatér majd a Warcraft III: Reforged-ban.

 

Mit szóltok a fejleményekhez, kit néznétek meg még háromkerekűn motorozni?

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×