A különleges kinézeteket csak a Spoils of War bundle megvásárlásával lehet megszerezni, további játékokhoz járó egyéb jutalmakkal egyetemben.

Korábban már kiszivárgott egy rakás karaktermodell, msot pedig új kinézetek is érkeztek. A két új skin Jaina és Thrall későbbi állapotait tükrözi: Jaina úgy fest, mint ahogy a Battle for Azeroth World of Warcraft kiegészítőben néz ki jelenleg is, Thrall pedig a Cataclysm idején öltözött ennyire sámánisztikusan, mikor otthagyta a fővezérséget.

 

 

Az adatbányászok a kezelőfelület képei közt bogarászva találták meg, hogy a karakterválasztásnál van egy külön „skins” menüpont, ahol a négy, Spoils of War bundle-ba tartozó skin kapott helyett: valószínűleg ezekre majd a többjátékos módban cserélhetjük hőseinket.

Kép forrása: wowhead.com

A bundle amúgy 10 dollárral kerül többe, mint a normál játék, és tartozik még hozzá egy World of Warcraft hátas (a scourge support/ostromegysége, a Meat Wagon), egy, a harmadik háborúra utaló Hearthstone hátlap, és még számos apró jutalom a Blizzard többi játékához, melyek nincsenek mind bejelentve.

Ti megveszitek majd a drágább verziót a kiegészítő ajándékokért?

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×