Az ESL bajnokságokon sem indulhat Doki a Na’Vi csapatának játékosa. Igazán rossz az időzítés, hiszen most jutottak be a Japan Finals-ra.

Jack „Doki” Robertson profi Rainbow Six Siege esportoló karrierjét közel egy éve kezdte a Vexed Gaming-ben. Azóta sikerült feljebb lépnie és már a Na’Vi csapatában játszik, a héten kijutottak a Japan Finals-ra is. A játékos azonban nemrég toxikus viselkedése miatt kapott bant az Ubisoft-tól, miközben streamelt.

Az ESL úgy döntött ők is betartatják az eltiltást, így nem vehet részt semmilyen általuk szervezett bajnokságon sem ez idő alatt. Habár a játékost az alábbi videón is láthatjuk, hogy meglepte a hír, sok nézőt nem. Doki-nak nem is ez az első eltiltása, a smurf fiókján nemrég 15 nap eltiltást kapott ugyanebből az indokból.

https://www.youtube.com/watch?v=4D8a5EqnCFU

 

A játékos azóta sok tweet-et tett közzé arról, hogy máris megváltozott és megbánta, hogy többször felhúzta magát játék közben. Helyettesíteni valószínűleg Ellis  „Pie” Pyart fogja, aki többször bizonyította már rátermettségét. A Japan Finals november 9-én kezdődik, így akkor derül majd csak ki mekkora hátrányt jelent ez a Na’Vi csapatának.


 Reméljük a 19 éves esportoló ténylegesen tanult az esetből és mostantól jó példát mutat majd a nézőinek.

×