Sokan túl erősnek gondolják a Charge Rifle-t, így a Respawn tervei között szerepel annak balanszolása. Tényleg szükség van erre?

Mióta elindult az Apex Legends harmadik évada, a játékosok azt tapasztalhatják, hogy a Charge Rifle sebzése igen magas. Ha megfelelően találunk el vele valakit, akkor akár azonnal 90-es sebzés is okozható. Sok játékos persze máris panasszal élt és úgy tűnik, hogy a Respawn egyetért azzal, hogy a fegyver jelenleg túl erős. A Trello táblán, ahol a játék tervezett frissítései a nyilvánosság számára is elérhetők, már szerepel a Charge Rifle balansz – írja a PCGamer.

Kép forrása: Respawn

 

Sokat persze nem árulnak el arról, hogy milyen módon változtatják meg a fegyvert. Gyanítható, hogy a sok-sok panasz miatt valamilyen nerfen megy keresztül, vagyis gyengébb lesz. Vannak közben olyanok is, akik azt mondják: a puska sebzése úgy jó, ahogy van, mivel szórakoztató használni. Erre a múlt héten még az egyik legnépszerűbb steamer, Shroud is rámutatott. A Respawn a Trello-ban sajnos nem írja, hogy mikor fogja kiegyensúlyozni a fegyvert, de valószínűleg a közeljövőben várható.

Szerinted szükség van a Charge Rifle sebzésének megváltoztatására?

×