A Blizzard tegnap este váratlanul tett közzé egy közel 19 perces videót, amiben részletesen felsorolták a játék 8.3-as frissítésével érkező új tartalmakat.

A videóban Ion Hazzikostas, a játék rendezője foglalja össze, hova halad a World of Warcraft Battle for Azeroth története és milyen új tartalmakra lehet számítani. A háború lezárult, de érkezik az Ősi Isten N’Zoth, hogy mindent felborítson…

N’zoth rémképei

Az új csomag a Vision of N’zoth címet kapta, utalva azokra a rémképekre, amelyek a Szövetség és a Horda fővárosairól láthatóak majd a játékban. Ezekben elképzelhetjük, milyen lenne, ha N’zoth, egyike az Ősi Isteneknek átvenné az irányítást a világ fölött.

N'Zoth

Kép forrása: youtube.com

De vegyük sorban, mik a legnagyobb új bejelentések:

  • Új fajok: A sivatagi rókákra hasonlító Vulperák a Horda oldalán, míg a Mechagnómok a Szövetség oldalán elérhetőek. A kiegészítőből megismert „allied races” szisztéma alapján érhető el a két új faj, tehát el kell érni velük bizonyos szintű jó kapcsolatot, és végigmenni egy hosszú küldetésen, hogy indíthassunk ilyen fajú karaktert.
N'Zoth

Kép forrása: youtube.com

  • Átalakított Aukciós ház: a teljes kezelőfelület és a mögöttes rendszer is átalakul. Nincs szükség többé egyes csomagokban felrakni a különböző fogyó eszközöket: bárki bármennyit vásárolhat ezekből. Ha valaki például berak egy húszas stóc selymet, de egy másik játékosnak csak 15 kell, megveheti azt a 15-öt, az eladó pedig megkapja az érte járó pénzt és a maradék öt selymet. Ezen kívül még sok változás éri az aukciós házakat, lehet kedvencnek jelölni termékeket, bevásárlólistát írni, stb.
  • Worgen és Goblin heritage páncélok: a játékosok szintjével erősödő páncél-szettet végre megkapta a Cataclysm kiegészítőben elérhetővé vált két faj is. A Worgenek a nemesi múltjukra emlékeztető díszes ruhát, a Goblinok pedig a mérnöki tudásukhoz megfelelően mindenféle mechanikus kütyüvel, tűzijátékokkal kiegészített páncélszettet kaptak.
N'Zoth

Kép forrása: youtube.com

  • N’Zothoz kapcsolódó kalandok: elsősorban Ny’alotha, egy 12 bossos raid, amelynek a végén személyesen N’Zoth-tal küzdhetünk meg. Ezen kívül N’Zoth alattvalói időszakosan megtámadják majd Uldumot és a Vale of Eternal Blossomot (mely ha épp nincs támadás alatt, végre visszaépül a Mists of Pandaria kiegészítőben először megismert állapotára). Ezen kívül N’Zoth rémképeket is mutat a játékosoknak, ahol felfedezhetik, hogyan nézne ki Stormwind és Orgrimmar, ha N’Zoth és az Ősi Istenek vennék át az irányítást Azeroth fölött.
N'Zoth

Kép forrása: youtube.com

És ezek még csak a legnagyobb újítások az új csomagban, nehéz is egyetlen cikkben részletesen mélyére merülni, mennyi minden hangzott el a videóban. A tesztszervereken már tegnaptól kezdve elérhető a frissítések egy része, várhatóan a továbbiak is hamarosan felkerülnek.

A végleges megjelenési dátumról nem esett szó, de várhatóan jövő év elejére megérkezhet a teljes 8.3-as patch!

×