Ha valaki számára nem lenne elég a GTA 5 alapjáték tartalma, annak készült egy mod-pack, mely 70 egyedi küldetést tartalmaz.

Ráadásul, ha minden igaz, még több van tervben. A mod-csomag bizonyára elégedettséggel tölti majd el azokat, akik már minden küldetést (számtalanszor) megcsináltak a GTA-ban, illetve a GTA Online-ban.

Az alebal névre hallgató modder Mission Maker-rel készült küldetéscsomagja teljesen ingyen letölthető, a küldetések sokszínűségéről pedig egy videóösszeállítás is készült. Van itt ejtőernyőzés, helikopterezés, sőt mesterlövész küldetés is. Ráadásul a modder nem állt le: minden jövőbeli frissítéssel 10 új küldetés kerül be a csomagba. Lehet, hogy mire letöltöd, már nem is 70 van, hanem több.

 

A mod használata nagyon egyszerű: telepíteni kell a Mission Maker programot, majd bemásolni mindent a GTA mappájába. Ha valakinek így gondja lenne, a mod fórumán mindenre lesz megoldás.

Ha a 70 közül egyik mod sem nyeri el tetszésedet, akkor ajánljuk figyelembe a Resident Evil modot, melyben Ada Wongot lehet irányítani. Ha még ez sem elég itt van Mechagodzilla, aki annyira menő, hogy csak miatta érdemes elindítani a játékot.

Kipróbálod a 70 küldetést?

×