A Team Liquid hivatalosan is új Dota 2 csapatot állított fel, méghozzá úgy, hogy az Alliance teljes korábbi csapatát szerződtette.

Mindez azt jelenti, hogy a Team Liquid továbbra is Európában tart fent Dota 2 csapatot – írja a Dot Esports. Az új Liquid felállásban tehát

  • Michael “miCKe” Vu
  • Maximilian “qojqva” Bröcker
  • Samuel “Boxi” Svahn
  • Tommy “Taiga” Le
  • Aydin “iNSaNiA” Sarkohi szerepelnek.

Annak ellenére, hogy a Team Liquid mindig jó példát mutatott a hosszútávú fix csapatfelállás képviselésében, a múlt hónapban bejelentették, hogy teljes Dota 2 csapatuk függetlenné válik. A korábbi csapattól barátságosan váltak el, támogatták a team törekvéseit. Már akkor megígérték azonban, hogy a Team Liquid megmarad a Dota 2 színterén, így most több korábbi Alliance játékossal írtak alá szerződést. Talán az sem véletlen tehát, hogy összeszokott csapattagokat toboroztak, egy friss felállás helyett.

Nos, a korábbi eredményeket nézve ez a csapat nem érte el ugyan a legnagyobb eredményeket a TI9-en, de nem kétséges, hogy összeszokott és tehetséges csapatról van szó. A kérdés most már csak az, hogy a Team Liquid mennyire tudja kihasználni ezt a tehetséget? Most, hogy újra fix felállásban dolgoznak, kíváncsian várjuk, hogy felemelkednek, vagy elsüllyednek.

Szerinted?

×