A múlt hónapban egy vaskos videót mutattak be az érkező Dying Light 2-ből. Most az is kiderült, milyen hosszú szórakozás vár ránk.

A fejlesztő Techland Publishing már korábban bejelentette, hogy a sorozat második része legalább négyszer akkora lesz, mint elődje. Ez igaz a map-re, de a játék történetére és az egyéb tartalmakra is. Nemrégiben pedig számokban is meghatározták, mennyi időt tölthetünk el alapesetben a játékban.

A Dying Light tehát nagyjából 15-20 óra játékélményt ígér. Egy interjúban Tymon Smektala vezető játéktervező megerősítette a Dying Light 2 játékidejét, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nagyon nehéz megmérni a játék hosszát egy nyílt világú játék esetében. Így hozzátette, hogy minden tartalmat kihasználva több mint 100 órát is eltölthetünk majd a játékban.

„A fő történetszál 15-20 óra, de a teljes tartalom több mint 100 óra” – mondta.

Az mp1st cikke szerint a Techland korábban azt is mondta, hogy minden tartalom feltárásához többször is végig kell majd játszani a címet. Ezzel együtt azt is megígérték, hogy a Dying Light 2 megjelenése után ugyanolyan fejlesztői támogatásra számíthatunk, mint az első rész esetében.

 

A Dying Light 2 2020 tavaszán jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra és a PC-re. Ha még nem láttad, nézd meg a fenti 26 perces gameplay-t!

×