A megújult Cache-t végignézve elsőre az tűnik fel, hogy mennyire kizöldült, de a felszínen túl rengeteg fontos játékmeneti elem is átalakult.

Az ESL One New York bajnokságon mutatták be az ukrajnai Pripyatban játszódó térkép átdolgozott változatát. A térkép készítője, Shawn „FMPONE” Snelling új életet lehelt a pályába, rengeteg aljnövényzettel, színes textúrával feldíszítve a felületeket.

Új stratégiák

A felszínen túl sok játékmeneti elem is megváltozott, ami idővel biztosan új stratégiák kialakításához vezet majd.

Cache

Kép forrása: talkesport.com

Az egyik talán legfontosabb, hogy az alap dobozokra fel lehet ugrani, amelyekről aztán a B-site-on lévő fali peremekre tovább lehet ugrani. Ez mindkét csapatnak teljesen új pozíciókat biztosít majd a robbantási területen.

Ezen kívül számos fal, épület kapott olyan átalakításokat, melynek köszönhetően át lehet lőni rajtuk, de több helyen nyílik új lehetőség gránátok és utility-k eldobására is, eltávolított plafonoknak köszönhetően.

 

A TalkEsport értesülései szerint az átdolgozott map valamikor októberben lesz majd elérhető, első körben valószínűleg csak a Steam Workshopon keresztül, mielőtt az aktív pool-ba is bekerülne.

Mit szóltok az átdolgozáshoz, tetszik a sok új zöld, vagy túlságosan felborítja a stratégiáitokat?

×