A francia CS:GO játékosok belenézhetnek a skineket tartalmazó ládákba, mielőtt kinyitnák azokat. Persze ennek is ára van.

A Valve bemutatta az úgynevezett X-ray scannert a francia CS:GO játékosok számára a legújabb frissítésben. Ez lehetővé teszi, hogy vásárlás előtt belenézzünk a kinyitható skinládák tartalmába – írja a Dot Esports. Előtte azonban meg kell venni a P250 X-ray skint, majd az X-ray használatával megnézhető, mit is rejt a láda. Sajnos ennek is ára és feltételei vannak.

A francia felhasználók a P250 X-ray skin megvásárlása után (2,20 euró) használhatják csak a rendszert. Miután megnézték mit rejt a láda, meg is kell venni azt, hogy újra lehessen használni. A scanner újbóli használatának egyetlen módja tehát az, ha tényleg kinyitjuk azt a ládát, amin korábban használtuk – olvasható a CS:GO oldalán.

Egy francia CS:GO tartalomgyártó HOUNGOUNGAGNE szerint Franciaország keményen harcol a lootbox ellen, vagyis gyanítható, hogy a funkció bevezetését az ország szerencsejátékokra vonatkozó új törvénye miatt hozta létre a Valve.

Hasonló törvények miatt egyes országok felhasználói (Hollandia és Belgium), egyáltalán nem nyithatnak CS:GO ládákat. Franciaországban a ládák nem vásárolhatók meg a Steam közösség piacán, ám ami meg van nekik, azokat még el lehet adni. Újakat már nem vehetnek.

Hogy hogyan reagálnak erre a francia örvényhozók, illetve a játékosok, az hamarosan kiderül. Neked mi a véleményed a rendszerről?

×