A Bandai Namco igencsak szereti a souls játékok műfaját, hiszen ők adták ki a FromSoft Dark Souls játékait is. A Code Vein most még sikeresebb PC-n, mint a Dark Souls első része volt.

Cikkünk írásának pillanatában a Code Vein 33,804 egyidejű játékossal bír, így a múlt héten megjelent játék máris a Bandai Namco kiadó egyik legnépszerűbb címei közé került a PC játékaik sorában – írja a PCGamesN.

 

Az eredeti Dark Souls sosem volt ilyen népszerű PC-n. Az eredeti Prepare to Die kiadás összesen 11,248 egyidejű játékossal bírt, miközben a Dark Souls: Remastered már elérte a 24,505-öt. Ha a kettőt összeadjuk, valóban meghaladhatja a Code Vein számait, de játékosok tekintetében itt elég nagy lehet az átfedés, illetve a Remastered verzió megjelenésekor 50 százalék kedvezményt kaptak azok, akiknek megvolt az eredeti.

Az adatok persze csak a Dark Soul első részére vonatkoznak, ha a többi részt vesszük figyelembe már más a helyzet. A Dark Souls 2 eredeti kiadásával már több mint 79 ezren játszottak egyidejűleg, a Dark Souls 3 pedig rekordot ért el egyidejű játékosok tekintetében: 129,831 volt a csúcs.

Az egyetlen másik Bandai Namco játék a Steamen, mely nagyobb eredményt ért el, a Dragon Ball FighterZ, melynek csúcsa jelenleg a 44,234 egyidejű játékos, a SteamCharts szerint. Az egyidejű játékosszám persze nem egyenlő a játékeladásokkal, ám elég jól mutatja, hogy mennyire népszerű egy cím a játékosok körében.

Te játszottál már a Code Vein-el?

×