Az Epic Games Peely új változatát adta ki, a P1000-et, aminek bemutató videóját az Iron Man filmjének páncélépítési jelenetéből vették.

Az Epic Games a Fortnite: Battle Royale sikerének hála folyamatosan újabb és újabb skineket tesz elérhetővé a játék belső boltjában. Sokszor figyelik a Reddit fórumokat is, hogy megállapítsák melyik kinézet válik igazi kedvencé a játékosok között. Peely, a Season 8-ban megjelent banán karakter kapta az egyik legpozitívabb visszajelzést a rajongóktól, így a fejlesztők újabb változatát a P1000-et adták ki tegnap.

A hőskinézethez külön videó és küldetéssorozat is dukál. A videó megjelenése után többen jelezték, hogy ismerős volt a meganimált jelenet. U/mariohr Reddit felhasználó magyarázatot is talált a jelenségre és a videó mellé vágta az Iron Man film egyik jelenetét.

P-1000 trailer and Iron Man 1 scene comparison side by side from r/FortNiteBR


A P-1000 kinézet közel 5000 forintba kerül és a hozzá tartozó 5 küldetéssel ebből 1500 Vbuck-ot szerezhetünk. Ennek eléréséhez csupán a Limited-Time Misson-öket kell teljesíteni, összesen 25 darabot.

Ti megveszitek?

csoport_fortnite_320x300

×