A 2019-es World Cup ideje alatt sem marad el a Pick’em kihívás, ahol a játékosok megpróbálják megtippelni, hogy teljesítenek a csapatok majd a bajnokságon.

Minden évben fogadhatunk a League of Legends játék világbajnokságának csapataira a Pick’em kihívások keretén belül. Habár a minigame önmagában is szórakoztató az esport követőinek, de a Riot Games jutalmakkal is készül minden évben minden résztvevő számára.

kép forrása: dotesports.com

A játékot október 9-től a Group Stage meccseivel kezdhetjük, ahol a tippjeink barátaink és a világ összes játékosa ellen versenyeznek. Játékon belüli küldetések is elérhetőek lesznek ehhez kapcsolódóan. Október 21-ével pedig a második felvonás, a Knockout stage-t követi.

Minden résztvevő kap 500 kék esszenciát, aki legalább 34 pontot szerez a Pick’em kihívásban megkapja a Worlds Pick’em Poro ikont is.

kép forrása: dotesports.com

Végül pedig a legizgalmasabb díj, ami csak az igazán profiknak vagy nagyon szerencséseknek elérhető, az ultimate skinek. Azok, akik eltalálják az összes helyezést megkapják az összes ultimate kinézetet. Ez a múlt évben 3 millió részt vevőből összesen 2 embernek sikerült.

kép forrása: dotesports.com

Szerintetek ki nyer idén?

×