Miközben a sokak által nagyon várt Call of Duty: Modern Warfare a jövő hónapban jelenik meg, egy masszív frissítés érkezett a Black Ops 4-hez, mely többek között a battle royale módba hoz újítást.

Az Activision az új játék érkezése ellenére sem hanyagolja a Black Ops 4-et, így most elindult az Operation Dark Divide frissítés – írja a Gamespot.

A Blackout névvel ellátott BR mód az előző frissítés után visszanyeri korábbi formáját (véget ér az apokalipszis), hogy teret engedjen az új játékmódnak. A mód neve Heavy Metal Heroes, lényege pedig, hogy leginkább járművekkel közlekedjünk, például páncélozott katonai terepjárókkal, ATV-kel és motorokkal. Ehhez persze új járművek is járnak, sőt egy tank is.

A tank az Activision szerint szinte mindent képes elpusztítani, ami a célkeresztjébe kerül, azonban összesen csak ketten utazhatnak benne: egy sofőr és egy utas, aki tüzelni tud. A tank megtalálható a térkép bizonyos pontjain is, de persze flare gunnal le is hívható.

Kép forrása: Activision

Ami ennél is viccesebb, hogy a Balckout-ba a Dark Divide frissítéssel bekerül két fegyver, mely a zombimódból már ismerős lehet. Ezek a Savage Impaler és a Winter’s Fury.

Savage Impaler – Kép forrása: Activison

A Blackjack néhány új ruhával, fegyverrel és még sok más zsákmánnyal szerelte fel a Black Marketet. Arról nem is beszélve, hogy a zombimód is új funkciókat kap. Bekerül egy új elixír, sőt egy új perk is. A Blaze Phase alakban elérhető perk tűzgolyóvá változtat, ami felperzseli az ellenséget.

 

Ami a normál multiplayer színteret illet, kapunk egy új mapot is: a Lair-t. Ez egy vulkáni szigeten helyezkedik el. A második „új” térkép a „Launch”, amely az eredeti Launch térkép felújított változata az első Black Ops-ból.

Ha szeretnél részletes infót kapni arról, pontosan mi is várható a Dark Divide frissítésben, látogasd meg az Activision leírásának oldalát. A frissítés már elérhető PS4-en, Xbox One-on és persze PC-n is.

×