A korábbi zárt bétateszt után a Ubisoft alapvető változásokat eszközölt a közelgő Ghost Recon Breakpoint címén. A nyílt béta már máshogy fest majd.

A Ubisoft a Ghost Recon Breakpoint hivatalos oldalán tette közzé a javítások, változtatások listáját, jól illusztrálva azokat.

„Rendkívül hálásak vagyunk minden támogatásért, szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik szántak időt arra, hogy visszajelzést adjanak a zárt bétaverzió során szerzett tapasztalataikról. Megértjük, hogy van még mit javítani a játékon. Csapatunk elkötelezett amellett, hogy szórakoztató, tökéletes játékélményt nyújtson az indításkor és utána is” – írták a fejlesztők a bejegyzésben.

 

Azt nem lehet tehát mondani, hogy a Ubisoft ne foglalkozna a játékkal, a javítások során a legapróbb részletekre is odafigyeltek.

A visszajelzések alapján például átalakították a karakterek mozgását, többek között azt, amikor a karakter futás után megáll, amikor fegyvert vált, amikor guggolásból feláll, sőt a futás animációja is változott.

 

Javítottak a kameraálláson, hogy jobban lehessen lőni a járművekből, sőt a járművek mozgása is javult. Ha minden igaz jóval okosabb AI-t kapunk a nyílt bétában, így még realisztikusabb élmény vár mindenkire az extrém nehéz módban.

 

Ha kíváncsi vagy rá, mi mindenen módosítottak még, látogasd meg a Ubisoft hivatalos oldalát. A Ghost Recon Breakpoints nyílt bétája szeptember 26 és 29 között zajlik, míg maga a játék október 4-én jelenik meg.

Te már előrendeltél a játékra?

×