Az egyik hírportál szerint most már biztos, hogy Robert Downey Jr. feltűnik a Fekete Özvegy filmben, de nem úgy, ahogy gondoljuk.

A Wegotthiscovered szerint Robert Downey Jr. kameója már biztos, de ha minden igaz korábban készített felvételeket használnak majd, úgy mint a Pókember: Idegenben moziban. Sőt úgy tűnik, már azt is tudják mi lesz a jelenet lényege. Elvileg Scarlett Johansson szóló mozijába az Amerika kapitány: Polgárháború egyik kivágott jelenete kerül be, amikor Tony azt mondja Natasha-nak, hogy meneküljön. Ez az, ami arra ösztönzi, hogy Steve Rogers-el és a Bosszúállók többi tagjával elrejtőzzenek.

Kép forrása: Polygon

A lényeg tehát, hogy olyan jelenetről van szó, amit korábban már felvettek, de amelyet a közönség még nem láthatott. A Marvel ugyan ezt még nem erősítette meg, de számos forrás igen, legalábbis a lapok szerint.

Akármilyen is lesz a Tony Stark kameó a Fekete Özvegy filmben, biztosak vagyunk benne, hogy izgalmas lesz, már csak azért is, mert sok ismerős helyszínt láthatunk majd a Magyarországon forgatott filmben.

A Fekete Özvegy premierje 2020. május 1-én lesz.

×