Szeptemberben több új map és küldetés érkezik a Hitman 2-be, a 47-es ügynök többek között a Maldív-szigetekre veszi az irányt.

Azok számára, akik nem tudtak idén egzotikus helyen nyaralni, felüdülés lehet a Hitman 2 hamarosan megjelenő új pályája. A 47-es ügynök többek között a Maldív-szigeteken kap különleges feladatokat, így sajnos nem lesz ideje koktélozni és napozgatni. Rengeteg új helyszín és küldetés vár egész szeptemberben az ügynökünkre – írja a PCgamer.

Többek között szeptember 12-én jön a Dubious Cohabitation, melynek során egy régi bérgyilkos barátot kell felkeresni. Szeptember 13-án lesz elérhető a The Blackmailer, aminek során Párizs macskaköves utcáin kell valakitől visszaszereznünk egy memóriakártyát. A Merele Revelation-ben a sámánok világába keveredünk, a The Dalton Dissection, ahol nyuszinak lehet öltözni, pedig szeptember 5-én már meg is jelent.

Expansion pass előfizetők számára szeptember 24-én lesz elérhető az új Haven Island, ahol a napos üdülőövezetben vár két különleges megbízás. Mindezeken kívül, ahogy az alábbi RoadMap is mutatja, számos új küldetés vár azokra, akik imádnak a 47-es ügynök bőrébe bújni.

 

Úgy tűnik tehát, hogy a Hitman 2 ügynöke számára véget ért a nyári szünet, szeptemberben ugyanis annyi feladatot kap, hogy ki sem látszik belőle.

Te ki fogod próbálni az új kihívásokat?

×