A Doom brutális szörnyirtó hangulatához jól illik a marhacsontokkal készített vodka, de az ára kicsit magas nekünk.

 

A Doom Eternal a Doom sorozat legújabb része november 22-én jelenik meg, ezt kívánja promotálni a Bethesda összekapcsolva a videojátékok szeretőit és a gourmet alkohol fogyasztókat némi csontvodka keretein belül. Igen, jól olvastátok, csontvodka. A vodkát egy búzaszesz alapból hozzák létre, amit később együtt sütnek és füstölnek marha csontokkal, majd a velőt kiemelik és alkohollal keverik el, majd desztillálják alacsony hőfokon. Ez jól illik a Doom világához, ahol miden kaotikus, durva és pokoli.


A végtelen szörny áradat legyőzése közben hordónyi vér folyik minden irányba, ahogy hősünkkel tisztítjuk a világot a gonosztól, így el is képzelhető, hogy némi csontvodka erőt adna a küldetéshez.

Azt elképzelni sem tudjuk, hogy pontosan milyen íze lesz ennek a vodkának, de a Spirit Business szerint az organikus alapanyagokból készült italnak, száraz, füstös és borsos aromája van, de élesen kivehető az umami íz is. Az ára is borsos a 700 ml-es limitált kiadású vodkának, 55 dollárért juthatunk hozzá. Az első szállítmány már szeptember végén elkezdik kiszállítani.

×