A Sims 4 még 5 év után is folyamatos frissítéseket és kiegészítőket kap. Bárcsak így lenne ez más játékokkal is, mint például a Skyrim vagy a The Witcher.

A Sims4 2014-ben jelent meg és azóta rengeteg frissítést és kiegészítő csomagot kapott a fejlesztőktől. A rajongók szerencsések, mert kevés játékkal törődnek ennyit még 5 év után is. Az új csomag erősen hajaz a Harry Potter világára, azonban ezt licensz jogok miatt persze csak utalnak a játékban.

 

Az új kiegészítő, a Realm of Magic lehetőséget ad arra, hogy sim-ünkkel egy portálon át a varázsvilágba jussunk és ott elsajátítsuk a mágia tudományát. Három ház közül választhatunk érkezésünkkor, ami befolyásolja mire fókuszálunk majd tanulás közben. A mágia 4 ágából tanulhatunk, a Praktikus Mágiából, Alkímiából, Korlátok nélküli mágiából és a Trükkmágiából. Ezek különböző varázslatok elsajátítására adnak lehetőséget, mint a teleportálás vagy a nyúllá változtatás.

A mágiát persze hosszú tanulás után irányíthatjuk igazán, de utána sok mindenre képesek lehetünk, amit eddig nem látott a Sims világa. A fenti videó alapján a szörnyé válás és magunk duplikálása is elérhető lesz a játékosok számára. A kiegészítő már szeptember 10-től elérhető.

×