A Paladins készítőinek új játéka, a Rogue Company 2020-ban jelenik meg és platformokon átívelő lövöldözős akciót kínál mindenki számára.

A Paladins készítői új játékkal rukkolnak elő a jövő évben, amely végtelen csapatos, lövöldözős akciónak ad teret. A játék középpontjában egy zsoldos csapat áll, akik minden erejüket bevetve visznek véghez nehéz küldetéseket.

A játék az Epic Game Store-ból lesz elérhető és jelenlegi leírása a következő:

„A Rogue Company egy törvényen kívüli megoldás, egy nem működő rendszerre. A világ nagy része maximum pletykaként ismeri az organizációt. Ennek ellenére, azok akik tudnak róla, tudják, hogy a világ legnehezebb feladatait a Rogue Company oldja meg.”

 

A fenti videóból is láthatjuk, hogy a játszható karakterek egyedi fegyverzettel, eszközökkel és képességekkel rendelkeznek. A játékosok több pályán és módban mérhetik össze erejüket más csapatok ellen, de a pontos játékstílust még nem tárták a nyilvánosság elé a stúdió tagjai. A játékhoz a fejlesztők folyamatos kiegészítőket ígérnek a jövőre nézve.

Chris Larson, a stúdió vezetője nyilatkozott játék megjelenésével kapcsolatban:

„Az első naptól kezdve úgy építettük a Rogue Company-t, hogy az platformok között is játszható legyen. Azt szeretnénk, ha a játékosok együtt élvezhetnék a csatát a barátaikkal platformtól függetlenül”

Így biztosra vehetjük, hogy a platformok közötti játék is hibátlanul fog működni. Persze még kérdéses, hogyan fogják áthidalni és kiegyensúlyozni a célzási különbségeket.

×