A Plants vs. Zombies sorozat új része, a Battle for Neighborville többjátékos lövöldéje rengeteg újdonságot tartalmaz a rajongók számára.

A Plants vs. Zombies tower defense típusú játék 2009-ben jelent meg és az irodában vagy tanórákon unatkozó fiatalok körében hatalmas sikert aratott. A játékból sok folytatás készült más stílusban is. Ilyen volt a Plants vs. Zombies: Garden Warfare, ami már többjátékos lövöldözős játékként jelent meg. Ennek a folytatása érhető el mától, a Plants Vs. Zombies: Battle for Neighborville.

A játékban különböző képességgel rendelkező zombikkal vagy növényekkel küzdhetünk több játékmódban és pályán.  A karaktereinket akár kombinálhatjuk és ezzel növelhetjük erőnket, azonban nagy kockázatot is vállalunk, mivel halál esetén együtt megy mindenki. A pályák nagy részén csapatok játszanak más csapatok ellen, de találhatunk szabadon felfedezhető területeket is, ahol a játékosok élvezhetik az elrejtett minijátékok sorát. A lenti videó alapján unatkozni nem fogunk, az biztos.

 

A játék hivatalosan október 18-tól lesz elérhető, de azok, akik megveszik a Founders Edition-t, hat héttel korábban már elkezdhetik a játékot. Mától kezdve minden héten új pályák és jutalmak érhetőek el a csomag megvásárlói számára.

 

×