Jövőhéten számos új tartalommal frissül a Red Dead Redemption 2 Online világa, többek között különböző szerepkörök közül választhatunk majd.

A Rockstar ígéretéhez híven folyamatosan frissíti a RDR 2 Online világát, így jövő héten egy velős update érkezik – írja a Gamespot. Szeptember 10-én az Xbox One és a PS4 tulajdonosok is számos új kihívással, egy új eventtel, új játékelemekkel és módosításokkal, javításokkal találkozhatnak.

Elindul az úgynevezett Frontier Persuits, aminek során különböző szerepkörök választhatók, a feladatok teljesítésével pedig egyedi itemek, skillek és sok minden más válik elérhetővé. A feladatok teljesítésével XP szerezhető, azzal együtt pedig rank is. A különböző feladatkörök egyelőre három csoportra oszthatók.

Ezek a Bounty Hunter, a Trader és a Collector. A Bounty Hunter a bűnözők felkutatására összepontosít, a Trader lehetővé teszi üzletek nyitását, állatok eladását, a takarmány és a hús értékesítését, a Collector pedig értékes kincsek felkutatására szakosodott. A három szerepkör teljes leírása a Rockstar honlapján olvasható.

Kép forrása: Rockstar

A Frontier Persuit mellett elindulnak új események is, a Free Roam Eventek, aminek feladatai a különböző szerepkörök előrehaladásával nyílnak meg. A Rockstar ezen kívül megpróbál balanszot alkotni annak annak érdekében, hogy „csökkentse a fejlövés jelentőségét, ami jelenleg a PVP elsődleges módszere a killekre”.

Nem mellesleg a Red Dead Redemption 2 nemrégiben túllépte a 25 millió eladott példányt a Take-Two Interactive legutóbbi beszámolója szerint.

×