Sok izgalmat, élményt, rejtélyt átélhetsz most a Minecraft-ban, hiszen a játék világába a Kacsamesék karakterei lépnek be.

Talán az egyik legizgalmasabb crossover esemény indul a Minecraftban. Mindannyiunk nagy kedvencei, a Kacsamesék karakterei jelennek meg a Microsoft játékában – írja a PCgamer.

Aki esetleg nem tudná, a Kacsamesék a 90-es évek egyik meghatározó Disney sorozata volt, melyet mindenki nézett, aki akkoriban volt gyerek. Néhány éve készült belőle egy reboot, de az persze mégsem ugyanaz.

 

A lényeg viszont, hogy most a Minecraft világában is lesz alkalmunk megismerni a kacsákat, hiszen a DuckTales mash-up pack már letölthető a Minecraft piacterén. A mapon természetesen beléphetünk Duckburg-be, valamint a sorozatból ismert izgalmas helyszínekre. Természetesen karakterskinek is elérhetők, így simán a kacsák bőrébe lehet bújni. Persze történet és sok küldetés is van, illetve 50 gyűjthető elem.

Amennyiben még nem kaptál kedvet, nézd meg az alábbi videót! Aki ismeri a Kacsameséket és a Minecraftot is rendszeresen játssza, biztos hogy ki szeretné próbálni.

 

Persze az utóbbi időben nem csak a Kacsamesék, de más Disney franchise is szerepet kapott a Minecraft-ban, többek között például a Karib-tenger kalózai, vagy a Toy Story.

×