A Twitch és az Anheuser-Busch InBev bejelentette, hogy partnerséget alakítanak ki, melynek középpontjában a Tekken 7 áll.

A megállapodás magában foglalja a Bandai Namco Tekken World Tour támogatását, kezdve a most hétvégi Summer Jam eseménnyel. A szponzoráció egészen a szezon végéig tart, ami a Tekken Word Tour döntőjével ér véget, december 7-8 között Thaiföldön – írja az Esportsobserver.

A partnerséggel együtt nem mellesleg elindul a Bud Light Beer League: Tuesday Throwdown amatőr bajnokságsorozat is, melynek keretében hetente lesznek Tekken 7 versenyek. Ezek mindegyike 15 ezer dolláros nyereményalappal büszkélkedhet, a döntő pedig a Twitch székhelyén, San Franciscoban zajlik majd. A versenysorozaton az alsó korhatár 21 év, a győztes pedig részt vehet a Tekken World Tour döntőjén, Bankokban.

Kép forrása: smash.gg

„Fantasztikus dolog, hogy a Bud Light ismét megmutatja magát a gamer és esport világban” – mondta a Twitch igazgatója, Nathan Lindberg.

A Twitch és a Bud Light partnersége ezen kívül magában foglalja az Overwatch League alatti médiafelületet is. A Bid Light-nak ezzel együtt külön Twitch csatornája is lesz, ahol a versenyeket közvetítik.

×