Annak érdekében, hogy ne kelljen olyan sokat várni, a Blizzard a hatalmas sorokat látva növeli a szerverek játékoskapacitását.

A World Of Warcraft Classic szervereire igen nehéz belépni, néha órákat kell várni a sorban. Nyilvánvalóan szükség volt egyfajta megoldásra, annak ellenére, hogy korábban a Blizzard figyelmeztette erre az embereket. A hét elején plusz szerverek üzemeltek be, de ez sem volt elég.

A Blizzard most a hivatalos fórumon jelentette, hogy jelentősen növelik szerveren a játékosok számát. Persze arról nincs adat, hogy pontosan hány játékost engednek be, de nyilván jóval többet mint eddig – írja a Pc Gamer.

A Blizzard mindazonáltal folyamatosan figyelemmel kíséri a szerver stabilitását és azt, hogy a férőhely növelése mennyire befolyásolja majd a játékot. Például a tekintetben, hogy a sok játékos miatt a küldetések teljesítése, vagy egy-egy mob megölése problémás lehet. Bár az is igaz, hogy jobb a játékon belül várni, mint a főképernyőn a sorban.

Kép forrása: Wowhead

A WoW fórumokon egyébként sokan arról számoltak be, hogy még mindig 10 ezer játékos áll sorba néhány népszerű szerver esetében. Sokan azt firtatják, hogy csupán néhány ezerrel növelni a szerver kapacitását, nem oldja meg teljesen a problémát. Mások viszont úgy gondolják, nem sokáig vonz majd ennyi embert a WoW Classic. Vicces viszont az, hogy a WoW Calssic még a fórumos panaszok tekintetében is visszahozta a nosztalgiát.

A WoW Classic játékosok legnagyobb ellensége tehát nem feltétlen a legerősebb boss, hanem a várólista. Szerinted meddig kell majd ilyen sokat várni a sorban?

×