A Blizzard meggondolta magát és látva a nagy érdeklődést, még a megjelenés előtt új szervereket indít a WoW Classic megsegítéséhez.

Korábban a Blizzard arra figyelmeztette a játékosokat, hogy számítsanak arra, hogy a telített szervereken akár 10 ezren is lehetnek, ami miatt lehet, hogy sokat kell várni a bejelentkezésnél a WoW Classic megjelenésekor. Most azonban úgy döntöttek, hogy új szervereket indítanak – olvasható a classic.wowhead.com oldalán.

Észak-Amerikában négy, Európában öt új szerver indul augusztus 26-án. Ezentúl ráadásul minden játékos 10 karaktert húzhat fel egy-egy szerveren, a korábbi három helyett. Ma a Gehennas EU szerver High-ról Full-ra változott. A Blizzard ezért azt tanácsolja a játékosoknak, hogy ha tehetik, kerüljék a Full szervereket, mivel azokon nagyon hosszú várakozásra lehet majd számítani.

Név Típus Nyelv
Flamelash PvP Angol
Gandling PvP Angol
Mograine PvP Angol
Nethergarde Keep Normal Angol
Razorgore PvP Angol

Az észak-amerikai szervereket kihagyva mutatjuk nektek, mely szerverek jöttek létre Európában. Mindegyiken látható lesz majd egy besorolás, amiből tudni lehet, mennyire telítettek a szerverek.

Te elindítod a WoW Classic-ot a megjelenéskor?

×