Nem csak, hogy egy teljes hétig ingyenesen lehet játszani a Rainbow Six: Siege-et, de még az eredmények is megtarthatók, ha úgy döntesz, hogy megveszed.

Hamarosan befut az Operation Ember Rise frissítés az éles szerverekre is, ami számos változást és újdonságot hoz a játékba. Két új operátor érkezik, megújul a pajzs, illetve a Kanal map is frissül.

Annak érdekében, hogy mindenki kedvet kapjon a játékhoz, a Ubisoft most ingyenes hetet hirdetett. Augusztus 28-tól, egészen szeptember 4-ig ingyenesen játszható a játék, ez idő alatt elérhető az összes map, az összes operátor és játékmód. Ha úgy döntesz, hogy végül megveszed a játékot, az eredmények természetesen átvihetők, sőt a Deluxe, a Gold és az Ultimate Edition óriási kedvezménnyel vásárolható meg.

 

Mikor lehet játszani?

Augusztus 28. és szeptember 4. között PC-n, Xbox-on és PS4-en is ingyen lehet játszani. Az Xbox-on az Xbox Live Gold előfizetők számára tölthető le.

Az időszak alatt és utána is rendkívüli kedvezményeket biztosít a Ubisoft. Ha tetszik a játék és már lejárt az ingyenes hét, akkor is megmaradnak az eredményeid, ha az alábbi periódus alatt megveszed a játékot. A kedvezmények elérhetők:

PC (UBISOFT STORE): Augusztus 19. – Szeptember 10.

PC (EPIC): Augusztus 27. – Szeptember 4.

PC (STEAM): Augusztus 27. – Szeptember 4.

XBOX ONE: Augusztus 27. – Szeptember 9.

PLAYSTATION 4: Augusztus 28. – Szeptember 9.

Itt az ideje még egy kis Rainbow Six: Siege-nek, még mielőtt elindul a suli, igaz?

×