A Született Feleségek sztárja lesz a rendezője annak az életrajzi filmnek, ami az ikonikus Cheetos alkotójáról szól.

A készülő életrajzi film Richard Montanez-ről szól, aki a Flamin Hot Cheetos alkotója. A Deadline szerint a filmet a Fox Searchlight Pictures stúdió jegyzi és Eva Longoria rendezi. A stúdió ugye nemrég a Disney tulajdonába került.

A Hot Cheetos alkotójáról szóló film ötlete talán furcsának tűnik, de Montanez története annyira érdekes, hogy valószínűleg csak idő kérdése volt, hogy filmet írnak belőle. Montanez a Frito-Lay gondnoka volt, mielőtt elkészítette volna a nasit, amivel elképesztő vagyont szerzett. Montanez egy bevándorló fia volt és szőlőszedő gazdaságokban dolgozott. Később, mikor már a Cheetos gyárban vécét takarított, előállt a Cheetos új változatának ötletével. Ebből lett a Flamin Hot Cheetos.

Kép forrása: Amazon

Állítólag Montanez édesanyja konyhájából szerzett fűszereket, hogy kipróbálja az ötletet. Miután felhívta a vezetőséget, két hetet kapott a bemutatóra. Az elnök, mint már tudjuk imádta és az új Cheetos a világ egyik legkelendőbb terméke lett. Montanez jelenleg a PepsiCo ügyvezetője, amely a Frito-Lay tulajdonában áll.

A filmet egyébként Lewis Colick írja, aki az Októberi égbolt és A tűzből nincs kiút forgatókönyvét is jegyzi. Hogy ki játssza a filmben Montanezt egyelőre nem tudni, ahogy azt sem, hogy a produkciót mikor mutatják be.

×