Kevesebb, mint egy évvel a Brawl Stars megjelenése után a Supercell új játékkal jelentkezik. A Rush Wars egy multiplayer stratégiai játék Andriod és iOS rendszeren.

A Rush War első ránézésre a már jól ismert Clash of Clans és a Boom Beach elemeit új módon ötvözi. A játék egyelőre csak Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandon érhető el, de persze van módszer arra, hogy telepítsük a telefonunkra.

 

Mi az a Rush Wars?

A Rush Wars egy új stratégiai multiplayer játék a Supercelltől. A játékban létrehozhatunk egy bázist, és megtámadhatjuk a többi játékos bázisát, hogy ellopjuk aranyukat. Az így elnyert arannyal tudjuk továbbfejleszteni a bázisunkat.

 

Mikor jelenik meg a Rush Wars?

A Rush Wars augusztus 26-án indult el Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandon. A globális megjelenési dátumot még nem jelentették be, de remélhetőleg gyorsabban elérhető lesz világszerte, mint a Brawl Stars. Utóbbinál 16 hónapot kellett várni.

 

Milyen egy Rush Wars gameplay?

A Rush Wars játékmenetét a Clash of Clans és a Boom Beach keverékeként lehet leírni. Van egy bázis, amelyet meg kell védeni egy sereggel. A csapatokkal más játékosokat is lehet támadni, akár varázslatokkal is.

A Rush Wars ingyenes?

Igen, akárcsak a Supercell összes játéka, a Rush Wars is ingyenesen játszható.

A Rush Wars megjelenhet mindenhol?

A most megjelent verzió az úgynevezett soft launch verzió, ami azt jelenti, hogy a játékot szűk közönség számára adják ki a nagyközönség előtt. Hogy a soft launch és a globális verzió kiadása közt mennyi idő telik el, azt sosem lehet tudni. A Supercell nem fél attól, hogy töröljön egy játékot, ha annak nem jó a fogadtatása a soft launch idején. Ha a játék nem felel majd meg az elvárásoknak, akkor előfordulhat, hogy hónapokat vagy akár éveket is várni kell majd a globális megjelenésre.

Te szeretnéd kipróbálni a Rush Wars-t?

×