A Microsoft szerint a Halo Infinite fejlesztői csapatában a változások nem hatnak majd a játék megjelenési dátumára.

A Halo Infinite megjelenése még több mint egy évre van, de a játék alapjai már szilárdak. Ennek ellenére a Microsoft megvált Tim Longo-tól, aki eddig a projekt egyik vezetője volt. A cég célja, hogy a legújabb Halo játék minden igényt kielégítsen, így úgy érezték szükség van némi friss vérre a 343 stúdiójának fejlesztői csapatában.

A Microsoft ezt a nyilatkozatot adta ki:

„A csapattagok szerepköre és felelősségei folyamatosan változnak, a játék igényei szerint. Nemrégiben két változtatást eszközöltünk a Halo Infinite csapatában. Az ügyvezető producer Mary Olson vette át a kampánycsoport vezetői pozícióját, kihasználva a sokéves tapasztalatát a 343 csapatában, hogy a rajongóknak megfelelő marketing tervet készítsen.

Ezen felül Tim Longo távozott a stúdióból, köszönjük rengeteg hozzájárulását a játékainkhoz és a Halo univerzumhoz.  A legjobbakat kívánjuk Tim-nek a jövőben.

A teljes kreatív kialakítás továbbra is Chris Lee kezében marad, aki a stúdióvezető pozíciót tölti be.

Világszínvonalú csapatunk tovább építi a Halo Infinite világát motiválva a fanok eddigi lenyűgözően pozitív reakciói által. Ezért a legjobb Halo játékot akarjuk elkészíteni a Project Scarlett-tal együtt. A megjelenési időn ezek a módosítások nem változtatnak.„

 A játékról eddig az E3 konferencián láthattunk bemutatót, ez alapján megéri várni.

 

– Futnunk kell!
– Nem, harcolnunk kell. Készülj!

×