Az Apex Legends fejlesztői elérhetővé tették a hőskinézeteket fix áron is, hogy az Iron Crown Collection eseménye ne csak szerencsejáték legyen.

Augusztus 13-án jött ki az Apex Legends Iron Crown Collection eseménye, amelyben a játékosok kipróbálhatták a solo módot és megpróbálhattak szert tenni az új kinézetekre. Ezek a skinek azonban csak a loot box-okból voltak elérhetők, amiket farmolni nehéz, megvenni pedig drága mulatság. A rajongók ki is fejezték nemtetszésüket a rendszerrel kapcsolatban.

Az Apex Legends fejlesztői csapata beadta a derekát és elérhetővé tették a kinézeteket a játék boltjában egy fix összegért és így csupán az nyitogat dobozokat, aki szeretne. Az új hőskinézetek 1800 Apex Coin-ba kerülnek, ami közel 6000 forintot jelent. Az elérhetőségük két-három naponta változik, így jó résen lenni.

kép forrása: ea.com

Egyre több játékfejlesztő cég ismeri fel a félkarú rabló szerű szerencsejátékok játékba emelésének veszélyeit, így bizakodva nézünk a jövőbe, ahol a doboznyitogatás akár örökre megszűnhet.

×