Mint kiderült, a rapper Offset nagyon szereti a gaming világot, és nem rest pénzét az esportba fektetni. Most a FaZe Clan támogatója lett.

Offset egy amerikai rapper, dalszövegíró, aki leginkább a Migos formáció tagjaként ismert, amiben unokatestvérével, Quavoval és Takeoffal dolgozik együtt. A Migos formációval több dalt is a világtoplisták élére repítettek (pl. Motorsport, Bad and Boujee). Offset a Migos mellett más előadókkal is készített dalokat, például Cardi B-vel vagy épp Nicki Minaj-zsal.

Kép forrása: GQ

A FaZe Clan ma bejelentette, hogy a rapper befektetőként csatlakozott a szervezethez. Azt elmondták, hogy céljuk a kölcsönösen előnyös partnerség, bár a részleteket nem osztották meg. Ez Offset első közreműködése az espotban, de nem ő az első rapper, aki beszáll a játékiparba -írja a Dotesport.

Szeretem a játékokat és az esport a jövő” – mondta Offset a sajtóközleményben. „Ez a két tény elég ahhoz, hogy a világ legnagyobb esport szervezetéhez tartozzak, ahol a világ legjobb játékosai vannak” – tette hozzá.

Soulja Boy, Diddy és más művészek is népszerűsítették már valamilyen módon a játékokat és az esportot.

×