A legendás amerikai nu metal együttes ingyen ad virtuális koncertet a AdventureQuest 3D és az AdventureQuest Worlds fantasy MMO-kban.

Az AdventureQuest 3D és az AdventureQuest Worlds fejlesztője, az Artix Entertainment ma megmutatta, hogyan is néz majd ki a Korn együttes a játékbeli koncerten. A koncert alatt a játékosok szörnyekkel harcolhatnak és lootot szereznek – írja a VG247.

Kép forrása: Artix Ent.

A Korn a két PC-re, mobilra és tabletre megjelent játék Battle Concert Arena openingjét játssza majd. Utóbbi egy augusztus 20-án induló esemény, melyben a Korn legújabb (13.) albumáról, a The Nothing-ról hallhatunk új dallamokat, ami egyébként szeptember 13-án jelenik meg.

Kép forrása: Artix Ent.

Kép forrása: Artix Ent.

Kép forrása: Artix Ent.

Ha meg szeretnéd nézni a virtuális koncertet, ahhoz bizony kelleni fog egy AdventureQuest 3D karakter. Ha ez kész, az inventory-ba be is kerül szépen a koncertjegy. Bár az esemény ingyenes, a játékon belül aranyért Korn márkával ellátott tartalmak is vásárolhatók, sőt még backstage pass is, amivel virtuális selfie-t készíthetünk a virtuális bandával. Durva, mi?

A Korn a valóságban egyébként épp turnézik.

×