A hamarosan megjelenő Gearbox játék kalózellenes technológiával jelenik meg, ahogy sok más cím is a piacon. Kár, hogy korábban már feltörték párszor.

Kedves Reddit felhasználók, akik szeretnek sokat kutatni, felfedezték, hogy a hamarosan megjelenő Borderlans 3 Denuvo Anti-Tamper technológiával jelenik meg. Utóbbi egy hamisításgátló technológia, melyet a Sony DADC DigitalWorks vezetői kivásárlásával létrehozott osztrák Denuvo Software Solutions fejleszt.

Kép forrása: Reddit

A rendszer elvileg folyamatosan kódolja és dekódolja magát, így lehetetlen feltörni. Természetesen amióta létezik, rendszeresen feltörik. Így volt ez a Watch Dogs 2 és a Far Cry Primal esetében is.

South Park: The Fractured but Whole, Middle-earth: Shadow of War, Total War: Warhammer 2, FIFA 18, Devil May Cry 5, Metro Exodus, Resident Evil 2, Far Cry New Dawn, Football Manager 2019 és Soul Calibur 6. Csak néhány cím azon játékok közül, melyek ezzel a technológiával jelentek meg, de persze már a kiadás hetében feltörték őket.

Kép forrása: Denuvo

2018-ban a Denuvo Software Solutions pert indított egy bolgár hekker ellen, aki számos Denuvo által védett játékot tört fel. A hekkert később letartóztatták. Alig egy hónapja írtunk a Denuvo 6.0-ás verziójának megjelenéséről, de már akkor is annak kapcsán, hogy máris feltörték. Akkor a Total War: Three Kingdoms járt így. Sok fejlesztő éppen ezért kezd lemondani a Denuvo használatáról.

A Borderlands 3 szeptember 13-án jelenik meg a PS4-re, Xbox One-ra és PC-re. Vajon feltörik majd?

×