Az elmúlt néhány hónapban több kiadó szerette volna megvédeni PC-játékát, a Denuvo legújabb verziójával. Sajnos máris feltörték a védelmét.

A Denuvo Anti-Tamper vagy Denuvo hamisításgátló technológia, melyet a Sony DADC DigitalWorks vezetői kivásárlásával létrehozott osztrák Denuvo Software Solutions GmbH fejlesztett. A legújabb 6.0-ás verzió sem úszta meg: a hackerek máris feltörték – írja a dsogaming.

A Denuvo védelme alatt álló Total War: Three Kingdoms legújabb verzióját is feltörték a hackerek. A SEGA valószínűleg ezek után eltávolítja játékaiból a Denuvot, ahogyan korábban a Bethesha is tette, miután rendre nem tudta megvédeni játékait a crackeléstől.

Kép forrása: Steam

2016 augusztusában egy Voksi nevű bolgár cracker megkerülte a Doom Denuvo-védelmét. A következő napokban számos másik Denuvóval védett játékhoz tettek közzé megkerüléseket. Ugyan a biztonsági rést három nap alatt befoltozták, azonban az első megkerülések közzététele után a Rise of the Tomb Raider és az Inside című videojátékokat a CONSPIR4CY warezcsoport teljesen feltörte a Denuvo-védelem sikeres emulálásával és a játékok további védelmének befoltozásával.

Szerinted meg tudják védeni valamivel játékaikat a fejlesztők?

A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

Július 18-25. között bárki megszerezheti a Playdead nagysikerű indie platformerét.

Egy tucat ember megsérült és többen meghaltak, miután valaki szándékosan felgyújtotta a Kyoto Animation stúdió épületét – írja a The Guardian.

Amit biztosan tudunk, hogy Pénteken többet tudunk majd.

Valakinek feltűnt, hogy a Devil May Cry 5 szereplője V, nagyon hasonlít Kylo Renre, így fénykardot adott neki.

×