A Végjátékkal lezárult a Marvel történeteinek egy korszaka. Nem maradunk azonban sokáig csapatfilm nélkül, az Eternals kész betölteni a Bosszúállók után maradt űrt.

Nyilvánosságra került az első fotó a Marvel Filmes Univerzumának negyedik fázisából. Az Eternals 2020 novemberében érkezik a mozikba Angelina Jolie, Richard Madden, Ma Dong-Seok és Kumail Nanjiani főszereplésével. Hozzájuk csatlakozik továbbá Salma Hayek, Lia McHugh és Brian Tyree Henry is a Chloe Zhao által rendezett filmben. A félisteneket felvonultató történet még Thor és Loki asgardi kalandjaihoz képest is durván elrugaszkodik a Vasember által felállított emberközeli alapoktól.

Az Eternals első koncepciós fotója egy földöntúli világot tár elénk annak minden csodájával és érdekességével. A képet először poszter formájában kapta meg néhány igazán szerencsés rajongó a Marvel paneljén a San Diego Comic Conon. Most Rodney Fuentebella-nak, a stúdió egyik vizuális tervezőjének és koncepciós művészének köszönhetően kaptunk mi is jobb képet a film főszereplőiről. A Celestials-nak nevezett idegen faj részét képezik az Eternalok és a Deviánsok is, akik feltehetően szintén feltűnnek majd a 2020. november 6-án érkező moziban.

 

A Marvel Filmes Univerzumában nem teljesen ismeretlenek már ezek a lények. A Gyűjtő a Galaxis őrzőiben megemlíti őket, de a Kurt Russel által játszott Ego is közéjük tartozik. A képregényekben az emberiség fejlődésében is nagy szerepet játszottak. Benne volt a kezük többek között az X-gén kialakulásában, ami az X-Men történetszálát készítheti elő, de Bruce Banner is nekik köszönheti, hogy nem halt meg a gamma sugárzás után.

Az Eternals történetéről egyelőre nem sok információ látott napvilágot, ezekkel a különös félistenekkel azonban megnyílik a lehetőség, hogy visszamenjünk az MCU gyökereihez és új oldalukról ismerjük meg a Marvel hősök történeteit.

×