A 0.14.0 frissítés új játékmódot, új map-et és nem mellesleg új karakterrendszert hoz be a mobilos battle royale életébe.

A PUBG Mobile 0.14.0 frissítéssel a Tencent Games számos újdonsággal készült a rajongóknak. A frissítés új zombimódot hoz be, ami ráadásul egy teljesen új tapasztalat lehet a játékosoknak, hiszen belépve a rendszer maga dönti el, hogy épp zombiként, vagy védőként indulunk harcba. Ennek kiválasztása teljesen random – írja a Fanbyte.

PUBG Mobile 0.14.0: Infection Mode

Az új zombimód egy teljesen új map-en zajlik, melynek hangulata erősen emlékeztethet az Assassins Creed-re. A védők célja az, hogy túléljék a támadásokat és visszaszorítsák a fertőzést. A zombik célja pedig természetesen az, hogy minél több védőt fertőzzenek meg.

Kép forrása: Tencent

PUBG Mobile 0.14.0: Új karakterrendszer

A játékosok új karakterrendszer bevezetésével ismerkedhetnek meg, ami nagyjából hasonlít a jól ismert shooterek hősrendszeréhez, mint az Overwatch vagy a Destiny 2. A játékosok tehát képességspecifikus karaktert kapnak. Viktor lesz az első karakter, akinek az a képessége, hogy gyorsabban tölti be az SMG-t. A képességszint természetesen fejleszthető. A karaktereket később testre lehet szabni, különféle ruhákkal, mozdulatokkal, hangokkal. Ezek a karakterek csupán az Evo Ground mérkőzésekre vonatkoznak, tehát a Classic meccseken nem kell miatta aggódni.

PUBG Mobile 0.14.0: Global Treasure Hunt

Kép forrása: Tencent

Elindul a global event, aminek során a meccsekkel külön pénzt lehet nyerni, amit aztán értékes jutalmakra lehet beváltani.

A PUBG Mobile 0.14.0 által további hibák kerültek javításra. A frissítés augusztus 14-én indul.

 

×