Valóban fényes jövő előtt áll a Teamfight Tactics az esport terén, amit valószínűleg a Team SoloMid esport szervezet is felismert. Be is mutatta első TFT játékosait.

A szervezet a Twitteren hozta nyilvánosságra a korábbi League of Legends játékos Jang “Keane” Lae-young és a 18 éves Duy “Souless” Nguyen TSM karrierjének kezdetét – írja a Dotesport.

Souless a Twitchen és a Youtube-on vált népszerűvé, mint TFT játékos, annak ellenére, hogy nem olyan régen kezdett el streamelni. Három accountot vitt fel Challenger rankra, ami nem kis teljesítmény.

„Azóta TSM rajongó vagyok, mióta elkezdtem League of Legends-t játszani. A LoL-os profilképem is a TSM logója. Örülök, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy velük dolgozzak” – mondta Souless.

 

Vele szemben Keane jobban ismert a LOL profi ligában, hiszen korábban az LCS-ben játszott. Legutóbb a FlyQuest tagja volt 2018-ban. Karrierje során olyan csapatokban játszott, mint a Curse, a Gravity, az Apex Gaming és a Team Dignitas.

„Nagyon izgalmas úgy csatlakozni a TSM-hez, hogy korábban olyan sokat játszottam ellenük” – mondta Keane.

 

A TSM lépése bizonyíték lehet arra, hogy a Teamfight Tactics nagy jövő előtt áll, ami az esport színteret illeti. Ha népszerűsége így folytatódik, beléphet a legnépszerűbb esport címek közé. Az első TFT bajnokságot egyébként a Twitch tartja.

A Twitch Rivals bajnokságon 64 streamer vesz részt, a verseny összdíjazása pedig 125 000 dollár.

×