Az IGN-nek köszönhetően felkerült a netre egy 14 perces Borderlands 3 gameplay, mellyel belekukkanthatunk a sorozat következő részébe.

A videó nagy része egyfajta tutorialt is tartalmaZ, hiszen Claptrap elmagyarázza az alapokat – valószínűleg ez lesz tehát a játék legeleje, bár ez egyáltalán nem biztos.

A videó főszerelője a Moze névre hallgató Vault Hunter, aki azonnal eléri az action skilleket, ahogy a második szintre lép. A PCgamer cikke szerint ez a korábbi játékokban nem így volt: a harmadik vagy akár az ötödik szint elérése is szükséges volt ehhez.

Ahogy korábban a fejlesztők ígérték, a Vault Hunter ezúttal beszédesebb. Persze most sem beszél túl sokat, de legalább kommunikál a szereplőkkel. Ami a mozgás tekintetében újdonság még az előző részekhez képest, az a csúszás, illetve az a sok mindent, amit korábban már nyilvánosságra hoztak.

Hogy gyakorlatban milyen, nézzétek meg a videóban!

 

A videót egyébként PC-n rögzítették, 1080p 60 Fps-ben, illetve PS4 kontrollerrel játsszák. A Borderlands 3-ra már csak picivel több mint egy hónapot kell várni, szeptember 13-án minden újdonságról leránthatjuk a leplet, és ami talán ennél is fontosabb: lőhetünk, mint a barmok.

Te megveszed a játékot?

×