Felkerült egy új gameplay videó a hamarosan érkező Blair Witch játékról, így belenézhetünk, mire is számíthatunk augusztus végén. Lesz min parázni.

Amikor az Ideglelés annak idején 1999-ben megjelent, 14 éves voltam és bevallom őszintén, nagyon paráztam a filmtől. A végét meg sem mertem nézni és napokig féltem mindentől, ráadásul erdő közelében laktam, képzelhetitek. Akkoriban még tényleg mindenki szentül hitte, hogy a film valóban valós felvétel, a horrorműfajról akkor még nem sok fogalmunk volt.

A Blair Witch később kevésbé sikeres módon folytatódott, a műfajban azonban készült már több film, sőt videojáték is. Az Outlast-ben is nagy szükség van arra a bizonyos kamerára, ahogy például a Fatal Frame-ben is. Az új Blair Witch játékot a Microsoft E3-as konferenciáján jelentették be, fejlesztője pedig a Bloober Team, akik többek között a Layers of Fear alkotói.

 

A játékban elvileg egy eltűnt fiút kell megkeresnünk a Black Hills Forest-ben, egy kedves kutya társaságában, aki egyébként nagy segítség lesz a játékmenet során. A Blair Witch játék első ránézésre rettentően izgalmas lesz. Azon túl, hogy a horrorelemek megpróbálják ránk hozni a frászt, a nyomozás is nagy szerephez jut.

A játék augusztus 30-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra.

×