Sajnos tényleg vannak olyan országok, ahol nem elérhető a kaszinó, ugyanakkor a játékosok kész csatatérré változtatták az környéket. Különösen az inas járt rosszul.

A GTA új kaszinójában sokféle játékra van lehetőség, de az előtte kitartóan dolgozó inas sajnos szenved a játékosok erőszakos viselkedésétől – írja a Polygon. A Diamond Casino & Resort komoly háborús övezet lett, mert a szórakozásra vágyó játékosok az épület előtt várják azokat, akik az új tartalom miatt ide igyekeznek. Váratlanul támadnak meg játékosokat rakétával, repülővel, szóval kész vérfürdő alakul ki néha a kaszinó környékén.

Azonban állítólag senki nem járt olyan rosszul, mint az említett inas. A játékosok persze könnyen elkerülhetik a harcokat, sajnos ő nincs ilyen szerencsés helyzetben, ráadásul valamiért a játékosok folyamatos célpontjává vált. Számára pedig nincs menekvés, meg kell küzdenie az őrültekkel.

I’m in love with these cutscenes from r/gtaonline

Néhány Reddit videóból kiderül, milyen módon zaklatják szerencsétlent, aki ennek ellenére mindig próbál segíteni a válogatóknak. Olykor azonban ő is képes arra, hogy megvédje magát.

He is adapting from r/gtaonline

Valaki volt olyan jópofa, hogy maga is beállt inasnak. hát, kapta halt.

First day at the new job from r/gtaonline

Te is bántod a játékban a szerencsétlen portást?

×