A John Wick Hex egy PC-re készülő taktikai John Wick játék, melynek készítésében az eredeti filmek stunt koordinátora, Jonathan Eusebio is részt vesz.

John Wick egyre népszerűbb, a Bithell Games pedig nem hétköznapi játékot készít a filmek alapján. A körökre osztott stratégiai játék fejlesztése során a rendező Mike Bithell annak érdekében, hogy a harcok, párbajok, lefegyverzések, kivégzések a legjobban hasonlítsanak az eredetire, felvette a kapcsolatot a kaszkadőrcsapattal.

 

Erről egy videó is készült, amiben a 87Eleven Action Design stunt koreográfusa Jonathan Eusebio elmagyarázza, hogy a harcstílus a problémamegoldásról szól, mint például a Judo-ban is. A mozdulatok pontos másolatával tehát a játékban tényleg olyan lesz minden, mintha tényleg John Wick-et irányítanánk. Persze mivel a játék körökre épít, mindig lesz idő fellégezni a következő stratégiai mozzanat kiválasztásához.

Bár a játék meghatározott szabályokkal működik, mindig lesz néhány izgalmas akció, ami visszahozhatja a filmélményt. Ráadásul a játékban lesz egy visszajátszás funkció, amivel minden küldetés olyan lesz, mint egy filmrészlet. Minden erőfeszítésünk tehát, amivel megpróbálunk a nehézségek ellenére túlélni, kifizetődik.

Bár a játéknak még nincs megjelenési dátuma, az Epic Games Store-ban már oldala és leírása is van.

×