Egyáltalán nem biztos, hogy Quentin Tarantino valaha Star Trek filmet forgat, de erről szólnak a híresztelések. Egy interjúban is beszélt róla.

Egyelőre semmit nem tudunk az új Star Trek filmről. Az IMDB szerint a Visszatérő írója, Mark L. Smith egy Star Trek film írásán dolgozik, aminek még címe sincs. A Paramount ezt még nem erősítette meg, és arról sincs szó, hogy Quentin Tarantino rendezné, de állítólag a Volt egyszer egy Hollywood után ő is foglalkozik majd a forgatókönyvvel.

Egy Deadline interjúban viszont Tarantino beszélt egy R besorolású (17 éven aluliaknak nem ajánlott) Star Trek-ről, Simon Pegg kommentjei kapcsán. Simon arra, hogy esetleg Tarantino rendezné az új filmet, azt írta: „Nos, ez nem egy Ponyvaregény az űrben”.

Kép forrása: trekmovie.com

„De igen, az! Ha én csinálom, pontosan az lesz. Ponyvaregény az űrben” – mondta Tarantino.

Simon Pegg egyébként állandó szereplője a 2009-ben indult Star Trek sorozatnak, aminek harmadik része 2016-ban jelent meg. Tarantino azt is elmondta, mennyire szereti a Star Trek filmeket és William Shatnert, aki leginkább az első Star Trek-sorozatból ismert, ahol ő játszotta a főszereplőt, James T. Kirk kapitányt, a USS Enterprise csillaghajó parancsnokát. Az 1966 és 1969 közt felvett sorozat után még a ráépülő hét mozifilmben is eljátszotta ezt a szerepet.

Szerinted Tarantino valóban készít majd Star Trek mozit?

×