A Gun Fight mód egy gyors és élvezetes hentelés, LAN partikra tökéletes.

Az elmúlt évek során divat lett a gyors ütemű játékmódok kiadása. Egyszerű letisztult kliensből, gyors, pár másodperces lobby és várakozás, majd 10-20 perces játékélmény. Ilyen stílusú lett a Call of Duty Modern Warfare Gun Fight módja is.

A játékban két kétfős csapat mérheti össze az erejét több, kifejezetten kis méretű pályán. A fegyverek beállításával sem kell bajlódnia senkinek, minden körben ugyanazt kapja a két csapat, ez pedig körről-körre változik. Egy kör 40 másodpercig tart, ami alatt ha nem öltük meg ellenfeleinket egy zászló jelenik meg a pálya közepén, ami mellett 3 másodpercig állva szerezhetjük meg a pontot. Ha senki nem megy a zászlóért sem, a magas élettponttal rendelkező játékos győz. A végső nyertes, aki eléri 10 körgyőzelmet.

A játékmód változatosra sikerült, és fontos a gyors adaptáció és jó kommunikáció a partnerünkkel, hiszen egy mesterlövész kört teljesen máshogy kell megjátszani, mint egy rakétavetőset.

Watch Modern Warfare 2v2 Gunfight Reveal & Full MP Universe Reveal (August 1st)! #COD_Partner from Syndicate on www.twitch.tv

 

A játék barátokkal és barátok ellen játszva, kifejezetten élvezetes, de egyedül könnyen repetitívvé vállhat.

Egy biztos a hitboxokon van még mit javítani.

×